Green Comfort hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (106)1 2 3 ... 27 Siste 100 per side

Green Comfort

Green Comfort - stötdämpande skor med EnergySole

Green Comfort tilbyr komfortable og stilrene sko i skandinavisk design med en unik innersåle - EnergySole. Sålen er designet med en innovativ teknologi for å gi optimal komfort og støtdemping gjennom hele steget ditt.

EnergySole er en unik fotseng utviklet for å gi steget ditt et nytt nivå av støtdemping. Fotsengen er utformet i et fleksibelt materiale som ikke blir stum under belastning, men i stedet følger fotens form og gir optimal støtdemping gjennom hele bevegelsen. EnergySole bidrar til å aktivere musklene i foten når du går, noe som bidrar til økt blodsirkulasjon i føttene – og igjen reduserer risikoen for å lide av slitne, trette eller stumme føtter.

– Green Comfort har en generøs passform som passer de fleste føtter
- EnergySole gir optimal støtdemping og reduserer tretthet i føttene
– Skoene lar føttene jobbe ut fra et naturlig bevegelsesmønster
- Generøs passform som passer til både smale, normale og litt bredere føtter
- Skandinavisk, stilren design for både kvinner og menn

Green Comfort-skoene er laget med omtanke for miljøet, hvor materialene som brukes til å lage skoene ikke inneholder ozonreduserende stoffer, eller andre skadelige kjemikalier eller tungmetaller. Noe som gjør Green Comfort til et opplagt valg for de som ønsker å gå rett, gå pent med tanke på miljøet.

Green Comfort ble startet i 1994 da de to gründerne Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose så et behov i markedet. Der personer med diabetes, revmatisme eller andre helsemessige årsaker trengte en behagelig og lett sko. Siden den gang har merket hatt en suksesshistorie og blitt en populær sko blant de som både trenger og setter pris på komfortable og myke sko. Green Comfort sine modeller er romslige i størrelsen, har bred lest og er derfor en verdsatt sko, også for de som for eksempel har problemer med Hallux valgus.

I dag er merket gjennomsyret av at alle skoene deres skal gi en positiv start på dagen, hver dag, uavhengig av helsetilstander eller fotproblemer. Sortimentet deres består av både lettere sko for privatpersoner eller litt flere arbeidssko for de som trenger det i sitt yrke.

-->