Gehwol Fotpleie hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (28)1 2 3 ... 7 Siste 100 per side

Gehwol

Gehwol FotvårdHer finner du fotpleieprodukter fra Gehwol.

Gehwol tilbyr produkter for å behandle – og lindre ulike fotproblemer og plager. Alt fra neglesopp, fotsopp, slitne føtter, sprukne hæler til tørre føtter.

-Fotpleieprodukter av høy kvalitet
- Designet for å lindre og behandle ulike fotproblemer som tørre føtter, sprukne hæler, hard hud og hard hud, neglesopp, fotsopp, tørre føtter. Men også for andre problemer i forbindelse med Hallux Valgus og skredderknute.
-Designet for deg som er diabetiker
- Brukes av fotterapeuter over hele verden

Gehwol har blitt populært blant fotterapeuter over hele verden og Gehwol startet i 1868 i Lubbecka i Tyskland men er i dag et av verdens mest kjente merker for fotpleie og for behandling av ulike fotproblemer. Siden Gehwol ble lansert har merket utviklet seg til en hel rekke fotpleieprodukter og alle er laget med naturlige ingredienser og med høy kvalitet – alt for å kunne tilby løsninger for ethvert fotproblem.

Selskapet Miralex Sp. z oo har siden 1. august 2003 vært eksklusiv representant i Polen for det tyske selskapet Eduard Gerlach GmbH, som i over hundre år har produsert profesjonell fotpleiekosmetikk fra Gehwol-serien og spesialutstyr til skjønnhetssalonger for fotpleiespesialister - Gerlach Technik .

-->