Falke strømper hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (140)1 2 3 ... 35 Siste 100 per side

Falke strømper

Her finner du sokker av høy kvalitet med god passform fra det kjente tyske merket Falke. Falke er et kjent merke som siden 1895 har produsert komfortable, stilige og moteriktige sokker av høyeste kvalitet.
Falke har produsert sokkene sine siden 1895 og i dag er Falke et av de ledende merkene av høykvalitetsprodukter i nøye utvalgte materialer.


-Falke Fit, Falke er kjent for sin gode passform på sokker
-Sokker med flate sømmer
-Falke Sensitive Berlin -sokker i ull med løs strikk som passer til sensitive føtter
-Falke Sensitive London -sokker i bomull med løs strikk som passer til sensitive føtter
-Falke Airport -merinoullsokker med bomull på innsiden for uslåelig komfort
-Fint strikkede sokker i bærekraftig kvalitet
-Luftige sokker med god pusteevne
-Eksklusive sokker
-Anti-skli sokker


Hos Falke finner du både dame- og herresokker samt sokker til barn. Her finner du nylonsokker, ullsokker, bomullssokker og sokker i den fineste kashmir. Gjennom sin lange tradisjon med å lage sokker har Falke forfinet passformen og er kjent for sin Falke Fit; passformen som gjør at sokkene sitter godt på foten og ofte har tilpasset en høyre og en venstre fot. Falke har også funksjonelle sokker til for eksempel ski. Eller Falke Sengesokker som du har mest fordi de er så behagelige og varme og kan brukes hjemme.

Her finner du både knesokker, tights, ankelsokker eller såkalte no show-sokker du har i skoene om sommeren når du ikke vil at de skal være synlige. Her finner du også Falke sportssokker som løpesokker, tennissokker, tursokker, golfsokker osv. Disse sokkene er utviklet for å være funksjonelle og passe til nettopp disse aktivitetene med stresssoner som er forsterket på de riktige stedene. Falke Homepads antisklisokker er sokker med gummi på undersiden – antiskli – som du kan ha på deg hjemme hvis du har glatte gulv og er redd for å falle. Falke Airport sokker er en merinoullsokk med bomull innside hvor du får uslåelig komfort med mykheten i bomullen og en pustende og fukttransporterende utside i merinoull. Falke sokker har noe for enhver smak og i alle mulige fine kvaliteter og materialer.

-->