ECCO hos Myfeet

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (62)1 2 3 ... 16 Siste 100 per side

ECCO

Ecco

Her finner du fottøy, sandaler og joggesko fra ECCO.

Grunnleggeren av ECCO, Karl Toosbuy og ECCO har siden oppstarten i 1963 ledet selskapet med respekt for merkevarens arv, samtale om innovasjon, jakten på å skape produkter som har høyeste kvalitet og engasjement og lidenskap for sko og føtter.

ECCO har også ambisjon om å gjøre produksjonen av skoene så miljøvennlig som mulig. Flertallet av ECCOs sko og sandaler er designet i lær og ECCO har egne garverier, og ved hvert garveri forsker ECCO for å finne løsninger og nye måter å komme til en så miljøvennlig produksjon som mulig. ECCO har blant annet vært blant de første selskapene som brukte industriroboter i garverier, noe som minimerer risikoen for at folk blir skadet av kjemikalier i produksjonen. ECCO er også en av verdens største skinnprodusenter og har full deltakelse i hele produksjonsprosessen - fra den første solingen til den ferdige skoen i butikken.

ECCO legger også stor vekt på produktutvikling, der ECCO kontinuerlig forbedrer produktene sine. Alt for å gi deg og føttene komfort og optimal passform.