Doktorn rekommenderar Støttestrømper

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (11)1 2 3 Siste 100 per side

Doktorn rekommenderar

Her finner du sokker fra merket Doktorn Rekommender som produserer blant annet komfortable og løstsittende sokker tilpasset diabetikere og sensitive føtter. Her er sokker med løs strikk som gjør at de ikke vakler rundt leggen og ikke gir merker. Doktorn Rekommender har også økologisk produserte støttesokker i bambus. Her finner du også vanlige ankelsokker laget av bambus som er laget av 100% biologisk nedbrytbar og fornybar bambus.

- Bambussokker
- Sokker for diabetikere
- Sokker med løs strikk
- Anti-skli sokker med løs strikk
- Myke sokker
- Sokker for ømme føtter
- Sokker for sensitive føtter
- Sokker uten unødvendige sømmer
- Støttesokker i bambus
- Ventilerende sokker

Bambusen som brukes i produksjonen vokser helt organisk og innhøstingen er designet for å være skånsom mot miljøet. Materialet til støttesokkene er helt miljøvennlig og har kun naturlige egenskaper, som gjør at materialet i støttesokken holdes friskt mens huden holdes kjølig. Bambussokker er også fuktregulerende og bambusens runde, glatte fiber er ekstra bra for deg som har sensitiv hud. Bambussokker holder føttene dine i et luftig og ventilerende klima.

The Doctor Recommends har også sklisikre sokker som gjør det tryggere å gå på glatte gulv. Anti-skli sokkene har ekstra løs strikk som sitter opp uten unødvendig press rundt leggen. Doctor Recommends antisklibeskyttelse er 100 % silikonbasert og giftfri.

The Doctor Recommends bomullssokker som passer for sensitive føtter og diabetikere. Innvendig er det ingen tåsøm som kan gnage eller skape ubehag, noe som gjør sokkene egnet selv for deg med sensitive tær. Diabetesokker er enkle å ta på og stammer ikke. De har en frottésåle som gir ekstra demping for fotsålen og hjelper også til å holde varmen og forhindrer gnagsår.

-->