Bosign Stockholm hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Bosign Stockholm

Her finner du Bosigns praktiske og oppblåsbare fotbad i resirkulert plast. I tillegg til det praktiske med et oppblåsbart fotbad, som du enkelt kan oppbevare eller ta med deg, har fotbadene også spesialdesignede, myke puter i bunnen som gjør badekaret ekstra behagelig. Luften i veggene i fotbadet isolerer og holder på varmen lenger.

- Oppblåsbart fotbad
- Tar liten plass å lagre når luften tas ut
- Myk og fleksibel mot bena
- Enkel å flytte med håndtak
- Laget av resirkulert vinyl
- Behagelig på tur
- Enkel å rengjøre

Siden det er et oppblåsbart fotbad, fylles det minimalt når det ikke er i bruk og er veldig enkelt å rengjøre. Bare snu fotbadet på vrangen, skyll. Fotbadet har solide håndtak slik at du enkelt kan bevege deg i badekaret selv når du har fylt det med vann.

De oppblåsbare fotbadene finnes i flere flotte farger.

I sin produktutvikling kombinerer Bosign Stockholm moderne skandinavisk design med varig funksjonalitet og overraskende detaljer. Tanken er å kunne forbedre hverdagen ved å levere design av høyeste kvalitet i enkle, praktiske løsninger som skaper merverdi. Bosign leter stadig etter nye måter å forbedre og forenkle hverdagen på. Bosign prøver å løse moderne hverdagsproblemer med gjennomtenkte design som fungerer.

-->