Berkemann Innlegg for hallux valgus - Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (28)1 2 3 ... 7 Siste 100 per side

Berkemann

Berkemann skoinlägg för hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv och plattfot

Her finner du produkter fra Berkemann som gir hjelp til ulike problemer med problemføtter. Berkemann gir føttene trøst, avlastning og lindring ved for eksempel hallux valgus, nedsunket forfotbue, flatfot og problemer med liktorn, trykksår, hard hud, gnagsår og blemmer på føttene.


-Peloter for nedsenkede buer
-Bandasje for hallux valgus
-Fotbandasje for nedsenkede buer
-Sandaler og sko med avtagbar fotseng
-Tåbeskyttelse
-Hjelpemidler for liktorn
-Hjelpemidler for hammertå, for eksempel Toe Cushion Hammartåpute

Berkemanns sortiment består av bandasjer for korrigering av hallux valgus og for å lindre ubehag som kan oppstå, forfotbandasjer, skoinnleggssåler og puter for nedsunkede forfotbuer. Med forfotsinnlegg kan du avlaste og gi støtte til forfoten. Øk komforten til skoene dine og reduser belastningen på puten og forfoten.

Berkemanns Splayfoot-produkter lindrer ubehag forårsaket av feiljustering av føttene. Med spesielle bandasjer og trykkputer kan foten få en mer naturlig form, mens spesialputer og puter fungerer som en myk støtte for forfoten. Berkemann har hudvennlige avlastningsprodukter mot trykksår, liktorn, hard hud og gnagsår og blemmer som kan oppstå ved bruk av for eksempel for trange sko.


Berkemann lager også sko laget for å være fotrette og fylle ulike funksjoner. Berkemanns sko skal bidra til å behandle ulike fotproblemer og plager og gi både gode arbeidssko og sko for å gjøre hverdagen enklere. Skoene skal gi både komfort, støtte og avlastning for føttene dine. Berkemanns arbeidssko og sandaler har også en uttagbar fotseng som gjør det enklere om du ønsker å bruke dine egne innleggssåler. Sandalene har også en anatomisk formet fotseng som gir en stabil ankelstøtte og gir avlastning for slitne og ømme føtter. Den anatomiske utformingen gir en jevn vektfordeling og korrigerer eventuelle feiljusteringer. De gir også demping og absorberer støtene du blir utsatt for daglig når du er på beina i lange dager.

-->