Bauerfeind - Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (37)1 2 3 ... 10 Siste 100 per side

Bauerfeind

Bauerfeind Ortopediska skoinlägg, ortoser & kompressionsstrumpor

Her finner du medisinske skoinnlegg, såler og orthoses fra Bauerfeind.

På et tidspunkt har du sikkert følt et ubehag, i form av litt ømhet i kneet, en dårlig følelse i hoften eller til og med en sår fot når du utfører en aktivitet. I Bauerfeind-serien kan du finne produkter som er utviklet for å hjelpe deg med å gjenvinne mobiliteten din. Hvert produkt er bygget med den hensikt å hjelpe og lindre de fleste skader og ulemper. Dubør også føle det når du bruker dem. Med de utviklede innovative egenskapene og teknologiene, hvor hver del skal spille en rolle, bør du kunne leve et så aktivt og smertefritt liv som mulig.

-Holder til bruk
-Tysk kvalité
-Effektivitet
-Komfort
-Funksjonalitet
-Anatomisk utformet
-Ergonomisk lindring

Bauerfeind ble grunnlagt i 1929 med mål om å stadig finne moderne løsninger, på ulike hjelpeområder, enten det er en sokk, en bandasje eller en ortose. Med en fingertuppfølelse produseres alle produktenea i Tyskland, og delvis for hånd for å kunne levere produkter av høy kvalitet i ortopedi. Produktene deres har en velprøvd produksjonsteknologi med styrken av innovasjon for å gi de beste produktene i bransjen. Med flere led av gjennomtenkte kontroller og tester av ulike faktorer, idrettsskader og konstant samarbeid med ulike toppidrettsutøvere. Kan de sørge for at alle produkter er av høy kvalitet som bidrar til gode resultater. De har hjulpet flere skadde idrettsutøvere og til og med idrettsutøvere gjennom alt fra hverdagslige problemer til entusiasme i idretten.

- Lindre symptomer med ryggraden, kneet og hofteleddet som statisk kondisjonerer.
- Hallux Valgus
- Benhinnebetennelse
- Hammertå
- Hopperkne
- Helsebetennelse
- Hælspore og hælsmerter
- Ustabilt fotledd
- Følsomme føtter
- Mortons Nevrom
- Nedsunket forfotbue og flat fot
- Pronasjon og supinasjon
- Forstuet fot
- Uttråkket hælkopp
- Ømme tåballer, forfotsmerter
- Ømme og trøtte føtter

De ulike delene og organene i kroppen utsettes daglig for ulike aspekter ved aktiviteter. Der de fleste av de vanligste plagene kan knyttes til både knærne og føttene. Kneet er et av kroppens største ledd som forbinder lår med underbenet, som skal tåle store belastninger. Smerter i kneet kan derfor skyldes mange ulike faktorer som oppstår av flere forskjellige grunner. De vanligste årsakene til knesmerter er hopperkne, Schlatterkne, løpekne, kneartrose, pfss (patellofemoral smerte syndrom), meniskskade, bruskskade i kneet, fremre knesmerter, korsbåndskade og skade på det indre eller ytre ligamentet. Noen tilstander leges av seg selv og andre kan trenge lengre pleie, behandling eller støtte ved hjelp av avlastningsbeskyttelse.

Selv føttene er lastet og det er aldri morsomt å ha problemer med føttene. Smerter i føttene kan skyldes mange underliggende årsaker, og i de fleste tilfeller er det ikke nødvendig med store behandlinger. Noen av de vanligste plagene er alt fra hård hud og selvsprekker og fotsvette til smerter under hælen, forfoten, leddsmerter og ømhet. For å lindre symptomene selv, kan du supplere med ulike produkter som vil hjelpe deg i dine daglige aktiviteter. Problemene kan vise seg på mange ulike måter og i Bauerfeinds solide produktsortiment finner du bl.a.

Bauerfeinds ortoser og aktivitetsstøtte gir en stabilisert og avlastende beskyttelse og hjelper deg som har problemer med for eksempel leddbåndsskader, forstuing, ustabilitet eller for deg som kun trenger å stabilisere ankelen. Innenfor produktsegmentet orthoses og aktivitetsstøtte finner dere det blant annet knebeskytterne GenuTrain og Genupoint. GenuTrain lindrer og stabiliserer kneleddet, mens GenuPoint gir lindring rundt kneskålen og holder kneet stabilt i forebygging av for eksempel Shlatter-skade eller hopperkne.

Bauerfeinds innsatser og ankelstøtte kan lindre og hjelpe deg med alle slags problemer med føttene som for eksempel Hallux Valgus eller hælspore. Les mer om Hallux Valgus HER eller hælspor HER. Ankelstøtteproduktsegmentet inkluderer MalleoTrain og AchilloTrain. MalleoTrain letter mindre skader og beskytter mot laterale forstuinger og AchilloTrain er en ortose som hjelper til med å avlaste senen.

Bauerfeinds kompresjonssokker og kompresjonssokker gir lindring og lindrer venøse problemer som kan oppstå i blant annet stillesittende jobber, lange flyreiser, graviditet, etc. Sokkene finnes i flere farger og design med avhengig av formålet du streber etter.

Med Bauerfeinds lange erfaring av tyske produkter med høy kvalitet og mål om å kontinuerlig forbedre produktene, kan du øke forholdene for god helse.

-->