Saueskinnstøfler

Her finner du saueskinnsstoffer til kvinner, menn og barn i ekte saueskinn som gir føttene dine komfort, varme og en luksuriøs følelse hele dagen.

Saueskinnstøfler har blitt populære tøfler å bruke hele året, men er populære blant de som har problemer med kalde føtter – eller som lett fryser på føttene. Grunnen til at saueskinnstøfler har blitt så populære er fordi tøflene gir føttene komfort og et optimalt klima å være i. Saueskinn er et naturmateriale, som har naturlige temperaturregulerende egenskaper. Noe som betyr at tøflene gir føttene varme når det er kaldt, men holder dem kjølige når det er varmt.

Forddeler med saueskinnstøfler 
- Temperaturregulerende, gir varme til føttene når det er kaldt - men holder føttene kjølige når det er varmt. Noe som gir et optimalt klima for føttene dine å være i 
- Myk - Saueskinn er en av naturens mykeste og vakreste fibre
- Smussavvisende og lett å vaske

I vårt utvalg av saueskinnstøfler finnes det ulike modeller, både fra vårt eget merke Minfot men også fra Axelda og Shepherd of Sweden. Saueskinnstøflene finnes i ulike modeller, for eksempel med slip in, eller med helt dekkende hæl. Saueskinnstøflene er også tilgjengelige med forskjellige yttersåler, enten med semsket skinn, gummi, anti-skli deler avhengig av hva du foretrekker og trenger.

Vask saueskinnstøfler

Hvordan du rengjør og vasker saueskinn kan være litt vanskelig, men husk at saueskinn har smussavvisende egenskaper. Noe som betyr at hvis du lufter og lufter tøflene med jevne mellomrom i høy luftfuktighet, gjør det at saueskinnet føles friskere lenger uten at du trenger å vaske tøflene.

Men hvis du ønsker å vaske saueskinnstøflene dine, kan du rengjøre saueskinnet i lunkent vann med mild såpeløsning, eller med vaskemiddel som er tilpasset saueskinn. Etter vask bør du strekke og gni huden inn når den er fuktig og deretter la saueskinnet tørke seg i et varmt rom.

Plasser imidlertid aldri de nyvaskede saueskinnstøflene ved siden av eller på et element. Bruk deretter en semsket skinnbørste på toppen av tøflene som fjerner smuss, flekker og blanke områder. Børsten får også semsket overdel til å skinne igjen og ser ny ut, du kan lese mer om børsten i semsket skinn som er tilpasset saueskinnstøfler HER

50 produkter

50 produkter

Du har sett 36 av 50 produkter