Saueskinnstøfler hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (67)1 2 3 ... 17 Siste 100 per side

Saueskinnstøfler

Her finner du saueskinnstøfler for både kvinner, menn og barn i ekte saueskinn som gir føttene varme og komfort gjennom dagen.

I vårt utvalg av saueskinnstyger er det tøfler fra Axelda og Shepherd. Saueskinnsstoffene varmer når det er kaldt og er kjølige når det er varmt, takket være skoene som er laget av saueskinn. Som er en av naturens mykeste og vakreste fibre.

Shepherds saueskinnstøfler er også smussavvisende og lett å vaske. Med sko fra Shepherd får du en luksuriøs start på hver dag. Med andre ord tilbyr Shepherd tøfler som er utenom det vanlige. Shepherds tøfler er mer enn bare en sko, de er håndverk som gir deg og føttene den omsorgen de trenger. Tøflene er tilgjengelige i flere forskjellige farger, modeller og er tilgjengelig for hele familien. For at alle skal finne noe som passer dem.

Axeldas saueskinnstyger er tilgjengelig i flere forskjellige modeller og farger. Du kan velge mellom de klassiske saueskinnsstoffene som har et mykt ullfor, slip-ins eller stilige støvler. Axelda saueskinnstøfler er perfekte for å holde føttene varme på de kaldere dagene i året.