• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Badetøfler

Her finner du badetøfler som gir føttene dine komfort, bedre grep og en behageligere gange på stranden, i svømmehallen eller ved bassenget.

Våre badetøfler er nøye utvalgt av vår fysioterapeut - derfor har alle våre badetøfler en ergonomisk eller anatomisk utforming som gir føttene dine komfort, støtte og avlastning. Så uansett om du har problemer med fotplager, ømme føtter eller trette føtter, har vi badeskoene for deg.

Men badeskoene kan også brukes av deg som trenger behagelige badesandaler, eller for deg som vil ha bedre grep på våte, glatte overflater. Alle tøflene i denne kategorien har en sklisikker yttersåle som er utformet for våre omgivelser, noe som gir deg bedre grep og mer trygghet.

Forskjellige typer badetøfler 

Når man snakker om "badetøfler ", tenker man kanskje på en vanntett tøffel. Men badetøfler har de siste årene blitt en fellesbetegnelse for badesandaler, badesko og badesandaler. Derfor finner du flere forskjellige typer badesandaler i denne kategorien - og nedenfor har vi valgt å liste opp de ulike modellene, slik at du enklere kan finne den badesandalen som passer for deg og dine behov.

Badesko | Denne typen badesandal ser ut som en sko og dekker hele foten. Denne typen badesko er også kjent som "barfot-sko" og har vanligvis dreneringshull og slitesterke såler. Derfor er denne typen badesko ideell for aktiviteter i vann som snorkling, padling og andre fysiske aktiviteter som involverer vann.

Badesandal | Disse badesandalene ser ut som klassiske "sandaler" i utseendet, men de er laget av vanntette materialer og har en slitesterk, sklisikker yttersåle som bidrar til å gi et bedre og tryggere grep på glatte og våte underlag. Derfor er denne typen sandal vanlig å bruke i svømmehaller, ved bassenget eller på stranden.

Badetøfler | Den klassiske badesandalen ser ut som en tøffel og har dreneringshull som gjør at du kan bruke dem både i vann og over vannflaten. De har også et fleksibelt hælgrep som gjør at du kan brette hælremmen frem og tilbake - på den måten kan du sikre at tøflene sitter godt på foten når du er i vannet.

Nedenfor kan du lese mer om de vanligste materialene som badesandaler er laget av, og fordelene med de ulike materialene.

  • Neopren: Neopren er vanntett og isolerende, noe som holder føttene varme selv i kaldt vann. Det er også mykt og behagelig å ha på seg.
  • Gummi: Gummimaterialet er vanntett og slitesterkt. Det gir godt grep på våte overflater og beskytter føttene mot steiner og skarpe gjenstander.
  • EVA-skum (Etylvinylacetat): EVA-skum er lett og fleksibelt, noe som gir komfort og bevegelsesfrihet. Materialet er også vanntett og tørker raskt.
  • Mesh-stoff: Mesh-materialet er ventilerende og tørker raskt. Det hjelper til med å forhindre overdreven fuktighet og holder føttene kjølige og tørre.
  • Silikon: Silikonmaterialet er mykt og fleksibelt, noe som gir en behagelig passform. Det kan også gi ekstra støtdemping og beskyttelse.

____

Hvor kan man kjøpe badesandaler?

Du kan kjøpe badesandaler her i vår nettbutikk, og hvis du trenger hjelp til å velge modell eller riktig størrelse, kan du kontakte vår kundeservice - vi hjelper deg gjerne.

31 produkter

31 produkter

Du har sett 31 av 31 produkter