• Fri frakt fra 599kr
 • Tollfri levering - 3-5 dager
 • Sikker betaling via Klarna
Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg
Mängdrabatt
Svensktillverkade
Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg
strumpor-med-tår-minfot-merinoull-svarta.jpg
svarta-tåstrumpor-i-merinoull-minfot.jpg
tåstrumpor-svarta-merinoull-minfot.jpg

Minfot Tåstrømper Merinoull Svart Mix 3-pk

kr 449

Farge

 • Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-River-Mix 3-pack.jpg
 • Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg

Størrelse

Sendes innen 1-3 hverdager

 • truckTollfri levering - 3-5 dager
 • truckFri frakt fra 599 kr
 • truckÅpent kjøp i 14 dager

Kjøp flere - betale mindre!

Velg fritt i hele vårt sortiment av støttestrømper. Rabatten trekkes automatisk fra i kassen. Når du kjøper flerpakke, gjelder mengderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabattkoder.


 • KJØP 3
  10% RABATT


 • KJØP 5
  15% RABATT


 • KJØP 10
  20% RABATT


 • KJØP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Vaskeråd

Tåstrømper fra Minfot i merinoull som gir føttene komfort og et optimalt klima for føttene å være i.
 
Sokkene er produsert i høy kvalitet i merinoull. Et luksuriøst materiale som gir føttene varme når det er kaldt, men holder dem behagelig kjølig når det er varmt. Merinoull har unike egenskaper som nøytraliserer lukt og effektivt transporterer fuktighet bort fra føttene. Noe som gir føttene et friskere, sunnere og mer behagelig klima å være i. Ullen bidrar til å forhindre kalde føtter.
 
Derfor passer sokkene til deg som har problemer med fotsvette, svette føtter eller illeluktende føtter. Men merinoullsokkene passer også for de som har problemer med kalde, frosne føtter - eller for de som har problemer med dårlig blodsirkulasjon. Sokkematerialet, merinoull, regulerer temperaturen og hjelper kroppen til å opprettholde en jevn temperatur, enten det er varmt eller kaldt.
 
Sokkematerialet er også smussavvisende, da materialet ikke tillater smuss å trenge inn i fibrene i materialet, uten å holde skitten på uten. Oksygenet i luften får også ullen til å nesten rense seg selv, slik at den effektivt løsner smusspartikler som faller vekk fra sokkene, noe som gjør sokkene rene i seg selv.
 
Tåstrømper kan også brukes av deg som har mer følsomme føtter, får lett gnagsår, eller for deg som har problemer med fotsopp. Årsaken er at sokkenes design som hjelper til med å spre tærne på en naturlig måte, som gagner blodsirkulasjonen på en naturlig måte og lar føttene opprettholde en jevnere temperatur, noe som betyr at føttene holder seg behagelig tørre og samtidig motvirker fotsopp. På grunn av spredning av tåen avlaster du trykket du får på tærne ved problemer med Hallux Valgus.  De er også designet med flate sømmer som både gir trykkavlastning på tærne samtidig som de skaper en god følelse for føttene.
 
Farge: Svart 
3-pk
Svenskprodusert
Materiale: 90% merinoull, 8% polyamid, 2% lycra
Vaskeanvisning: 40 grader, ikke tørketrommel
Non-mulesing / Mulesing-fri ull 
 
Teknologi:
- Fleksibel og myk elastikk med 1:1 ribb
- Strikket med 120 nåler, noe som gjør sokkene slitesterke og komfortable
- Sydd med flate sømmer for optimal komfort