• Fri frakt fra 599kr
 • Tollfri levering - 3-5 dager
 • Sikker betaling via Klarna
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
Mängdrabatt
Reflex
Svensktillverkade
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
reflexstrumpor-Minfot-Active.jpg
strumpor-med-reflex-minfot-active.jpg

Minfot Strømper med Refleks 2-pk

kr 299

Størrelse

Sendes innen 1-3 hverdager

 • truckTollfri levering - 3-5 dager
 • truckFri frakt fra 599 kr
 • truckÅpent kjøp i 14 dager

Kjøp flere - betale mindre!

Velg fritt i hele vårt sortiment av støttestrømper. Rabatten trekkes automatisk fra i kassen. Når du kjøper flerpakke, gjelder mengderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller andre rabattkoder.


 • KJØP 3
  10% RABATT


 • KJØP 5
  15% RABATT


 • KJØP 10
  20% RABATT


 • KJØP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Vaskeråd

Refleksstrømper som er designet og produsert i Sverige for å gi dine føtter komfort samtidig som de gjør deg synligere i de mørkere dagene gjennom året.

Strømpene er designet med reflekstråder som gjør deg mer synlig i mørket, både for biler, syklister og fotgjengere. Reflekstrådene er plassert rundt ankelen, slik at du enkelt kan dra opp strømpene over buksebenene når du for eksempel sykler hjem fra jobb. Refleksstrømper passer utmerket til løping og gåturer som et supplement til andre reflekser.

Materialene i strømpene er nøye utvalgt for å gi føttene både komfort og en behagelig følelse mot huden. Strømpenes funksjonsmateriale gjør også at de er slitesterke. De er designet med luftkanaler på oversiden som skaper ventilasjon, slik at strømpene slipper inn frisk luft samtidig som varm luft slippes ut. Dette gir føttene et friskere og mer behagelig klima å være i, og passer for deg med svette føtter. Refleksstrømpene er også laget med flate sømmer som reduserer ubehag på sensitive føtter.

Strømpene er også strikket med luftkanaler på oversiden som skaper ventilasjon, slik at strømpene slipper inn frisk luft samtidig som varm luft slippes ut. Dette bidrar til å transportere bort fuktighet og svette fra føttene og gir dermed et bedre klima for føttene å være i.

Strømpenes materiale gjør dem optimale for løping, trekking og orientering, da de er tynne og slitesterke. Denne egenskapen gjør dem spesielt egnet for aktiviteter der man konstant beveger seg gjennom ulike typer terreng og forhold.


OEKO-TEX®
Svenskprodusert

Farge: Svart
Pakning: 2-pakning
Materiale: 84% polyamid, 8% lycra, 8% reflekstråd
Vaskeanvisning: 40 grader, tåler ikke tørketrommel 

Teknologi:
- Flate, myke sømmer
- Fleksibel elastikk med 1:1 ribb
- Strikket med 160 nåler
- Arch band som tilpasser seg føttenes form og gir en god, behagelig passform