• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Ull

Støttestrømper i ull er behagelige støttestrømper som holder dine føtter i en jevn og herlig temperatur. Ettersom støttestrømpene er i ull så hjelper støttestrømpene å holde kroppen i en jevn temperatur uansett om det er varmt eller kaldt. Støttestrømper i ull holder helt enkelt dine ben og føtter varme når det er kaldt og kjøler ned når det er varmt.

Ullstøttestrømper passer perfekt for sportslige aktiviteter og under vinteren eller når du bare vil ha en varm og behagelig strømpe med kompresjon. Med ull låter foreksempel ikke smuss komme inn i ullfibrene uten holder smusset på overflaten. 

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.