• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper i bomull

Støttestrømper i bomull er klassiske støttestrømper som har et høyt innehold av bomull. Støttestrømpenes material gjør de komfortable og myke samtidig som de gir herlig og behagelig støtte. Støttestrømpenes høye innehold av bomull gjør de elastiske med en eksklusiv følse. Støttestrømpene i bomull har blitt populære takk være at de er slitesterke da bomullsfibrene gjør at garnet er tålelig og sterkt.

Støttestrømper i bomull er perfekte å bruke på jobben eller på fritiden. Støttestrømpene passer også til lengre reiser da de øker blodsirkulasjonen og motvirker trøtte, hovne og tunge ben som lett oppstår ved eksempelvis lengre flyreiser.

I vårt sortiment finner du støttestrømper i bomull fra flere velkjente varemerker i flere ulike farger og mønster. Det finns også ekologiske støttestrømper i bomull som er skapt for å gi dine føtter og ben et bedre velvære uten å påvirke negativt på miljøet. De ekologiske støttestrømpene er helt miljøvennlige og har bare naturlige egenskaper. Dette gjør at støttestrømpenes material holder seg fin samtidig som huden holder seg sval.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

65 produkter

65 produkter

Du har sett 36 av 65 produkter