Støttestrømper i bomull hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp på julegaver frem til 2021-01-15
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (114)1 2 3 ... 29 Siste 100 per side

Støttestrømper i bomull

Støttestrømper i bomull er klassiske støttestrømper som har et høyt innehold av bomull. Støttestrømpenes material gjør de komfortable og myke samtidig som de gir herlig og behagelig støtte. Støttestrømpenes høye innehold av bomull gjør de elastiske med en eksklusiv følse. Støttestrømpene i bomull har blitt populære takk være at de er slitesterke da bomullsfibrene gjør at garnet er tålelig og sterkt.

Støttestrømper i bomull er perfekte å bruke på jobben eller på fritiden. Støttestrømpene passer også til lengre reiser da de øker blodsirkulasjonen og motvirker trøtte, hovne og tunge ben som lett oppstår ved eksempelvis lengre flyreiser.

I vårt sortiment finner du støttestrømper i bomull fra flere velkjente varemerker i flere ulike farger og mønster. Det finns også ekologiske støttestrømper i bomull som er skapt for å gi dine føtter og ben et bedre velvære uten å påvirke negativt på miljøet. De ekologiske støttestrømpene er helt miljøvennlige og har bare naturlige egenskaper. Dette gjør at støttestrømpenes material holder seg fin samtidig som huden holder seg sval.