Nylon strømper

Støttestrømper i nylon passer deg som vil ha en litt tynnere støttestrømper. Nylonstøttestrømpene passer perfekt for anledninger når du vil være litt ekstra fin å behøver støtte og kompresjon for dine ben og føtter. Støttestrømper i nylon passer også deg som vil ha en mer diskre og enkel støttestrømpe.

Støttestrømpene i nylon er tynne, deilige og føles behagelige mot huden. Støttestrømper kan også brukes under varmere dager der du ikke kan bruke de klassiske støttestrømpene i eksempelvis bomull eller ull. Hos oss finner du støttestrømper i nylon som både strømpebukser og stay-ups. Støttestrømpene finns både i den klassiske og stilrene fargen svart eller nylon eller i farger om du vil ha en liten ekstra fargeklikk.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRUMPER

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Støttestrømper med mild kompresjon kan brukes av alle, for deg som trenger å øke blodsirkulasjonen og motvirke hovne, såre og slitne føtter og ben. Eller for deg som er gravid, stillesittende eller for de som går og står mye på jobben.

VELG RIKTIG STØRRELSE AV STØTTESTRUMPER

Alle støttestrømper har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt , det er tre målinger du trenger for å få de riktige målene på støttesokkene.

Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til skostørrelsen, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

32 produkter

32 produkter

Du har sett 32 av 32 produkter