• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Nøytrale

Her finner du nøytrale, hudfargede støttesokker i ulike toner som passer perfekt for deg som ønsker en støttesokk i hudfarget nyanse.

Støttesokkene er utformet i nøytrale toner og finnes i flere ulike materialer og lengder avhengig av akkurat hva du trenger. Støttesokkene er designet i ulike materialer som er nøye utvalgt slik at støttesokkene sitter komfortabelt og samtidig gir en jevn, luksuriøs og behagelig følelse.

Støttesokkene er perfekte til fest, eller på varme dager når det er for varmt å bruke støttesokker i for eksempel bomull. Men støttesokkene passer også for deg som ønsker diskrete støttesokker, eller for deg som ikke vil at det skal være synlig at du bruker støttesokkene. De nøytrale støttesokkene er designet på en måte som gjør at de ser ut som vanlige tights og stay-ups.

Støttesokkene har en kompresjonsklasse som effektivt øker blodsirkulasjonen og bidrar dermed til å gi komfort til trøtte føtter og forhindrer at bena blir hovne. Derfor passer støttesokkene for de som har problemer med hovne ben, hovne føtter eller for de som har problemer med dårlig blodsirkulasjon. Hos oss finner du nøytrale støttesokker fra flere ulike merker og i ulike lengder og materialer – slik at du kan finne støttesokken som passer deg og dine behov.