• Tollfri levering - 3-5 dager
 • Fri frakt fra 599kr
 • Sikker betaling via Klarna
 • Åpent kjøp i 14 dager
Minfot-Stödstrumpor-Confetti-Recycled-2-pack.jpg
Mängdrabatt
Hållbart
Minfot-Stödstrumpor-Confetti-Recycled-2-pack.jpg
2-pack-stödstrumpor-minfot-confetti.jpg
stödstrumpor-confetti.jpg
stödstrumpor-i-återvunnen-bomull-minfot-confetti.jpg
minfot-stodstrumpor-till-jobbet-confetti.jpg

Minfot Støttestrømper Confetti Recycled 2-pk

kr 249

Størrelsese størrelsesguide

Sendes innen 1-3 hverdager

 • truckTollfri levering - 3-5 dager
 • truckFri frakt fra 599 kr
 • truckÅpent kjøp i 14 dager

Kjøp flere -

Betale mindre!

Velg fritt i hele vårt sortiment av støttestrømper. Rabatten trekkes automatisk fra i kassen. Når du kjøper flerpakke, gjelder mengderabatten fra 3 pakker. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter.

 • Kjøp 3

  10% rabatt

 • Kjøp 5

  15% rabatt

 • Kjøp 10

  20% rabatt

 • Kjøp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Størrelseguide

Vaskeråd

2-paknings støttestrømper i resirkulert bomull og elastan med kompresjonsklasse 1 (15-21 mmHg)

Materialet i støttesokkene er mykt, bøyelig og gir en jevn følelse av huden. Støttesokkene inneholder 20 % RECOVER-bomull®, en unik prosess der tekstilavfall omdannes til bærekraftig, resirkulert fiber uten å tilsette løsemidler eller vann. Støttesokkene er også laget av resirkulert elastan, som sammen med det gjenværende materialet i støttesokkene gir dem sitt unike, prangende utseende - som konfetti.

Støttesokkene er laget i kompresjonsklasse 1 (15-21 mmHg) som bidrar til å øke blodsirkulasjonen i bena og i føttene. Som forebygger åreknuter, motvirker hovne ben, hovne føtter og gir en mer våken følelse gjennom dagen.

Støttesokkene er like godt egnet til jobb, hjemme, til hverdags, til lange turer eller til de som er gravide. Men kompresjonsklassen til støttesokkene gjør dem også egnet til bruk for å lindre problemer forbundet med:

- Åreknuter
- Ømme og trøtte føtter
- Hovne føtter
- Hovne ben

Farge: Konfetti
Forsterket i foten: Forsterkningen strikkes på en unik måte, hvor huden på føttene hovedsakelig er i kontakt med bomull, noe som gir en ekstra glatt og myk følelse.
Designet med en ekstra flat og myk tåsøm for å minimere ubehag og gi komfort.
Materiale: 38% polyamid, 30 % polyester, resirkulert 22% RECOVER® bomull, resirkulert 8% elastan, 2% viskose
Vaskeråd: 40 grader, ikke tørketrommel, ikke bruk tøymykner
Kompresjonsklasse: 1 (15-21 mmHg)
FSC-sertifisert emballasje
OEKO-TEX® 100-sertifisert
minfot logo brodert under føttene
Produsert i Portugal

Emballasjen til støttesokkene er FSC-sertifisert som står for Forest Stewardship Council og er en uavhengig, internasjonal medlemsorganisasjon som arbeider for miljøtilpasset, sosialt ansvarlig og økonomisk levedyktig bruk av verdens skoger.

Størrelsesguide: Når du velger størrelsen på kompresjonsstrømper, i tillegg til skostørrelsen, må du også vite hvilke ankel- og leggmål du har. Bruk et målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene så snart du våkner om morgenen, før beina har hovnet opp. Mål rundt ankelen der den er smalest og leggen der den er bredest.

Støttesokkene produseres i Europa, med nøye utvalgte materialer og i produksjonen brukes solenergi fra fabrikkens eget solcelleanlegg. Når vi produserer Minfot kompresjonsstrømper, har vi alltid fokus på innovasjon, kvalitet og bærekraftige materialer – alt fra tråden som brukes i produksjonen til emballasjen som sitter rundt støttesokkene.