• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Mild kompression

Støttestrømper i mild kompresjon er Støttestrømper som har lavere kompresjonsklasse enn kompresjonsklasse 1 (15-21 mmHg). Derfor passer støttestrømper for deg som ønsker støttesokker med lettere støtte og trykk.

STØTTESTRUMPER MED MILD KOMPRESSJON
Milde kompresjonsstøttesokker har samme funksjon som støttesokker i andre klasser. Støttestrømper har en kompresjonsteknologi som er maksimalt 14 mmHg som er plassert rundt ankelen som bidrar til å øke blodsirkulasjonen i ben og føtter.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRUMPER

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Støttestrømper med mild kompresjon kan brukes av alle, for deg som trenger å øke blodsirkulasjonen og motvirke hovne, såre og slitne føtter og ben. Eller for deg som er gravid, stillesittende eller for de som går og står mye på jobben.

VELG RIKTIG STØRRELSE AV MILDE STØTTESTRUMPER

Alle støttestrømper har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt , det er tre målinger du trenger for å få de riktige målene på støttesokkene.

Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til skostørrelsen, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.