• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Kompresjonsklasse 2

Klasse 2-støttestrømper er støttestrømper med kompresjonsklasse 2 mellom 23-32 mmHg.

Støttestrømper i klasse 2 har en høyere og sterkere kompresjonsklasse enn støttestrømper i kompresjonsklasse 1. støttestrømper i klasse 2 skal bare brukes hvis legen din har forskrevet det. Klasse 2-støttestrømper kan anbefales av helsepersonell for å behandle eller forebygge ulike problemer som åreknuter, lymfødem, dårlig blodsirkulasjon, blodpropp eller plagsomt utmattelsessyndrom i bena. Men støttestrømper i klasse 2 er også noe helsetjenesten kan foreskrive etter operasjoner. Hvis du trenger støttestrømper i en klasse høyere enn 2, bør du henvende deg til helsevesenet. Støtestrømper i en klasse høyere enn 2 må alltid bestilles spesielt i helsevesenet og skal bare brukes hvis legen har anbefalt det.

 ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4-49 - og høyere mmHg

STØTTESTRØMPER KLASSE 2

Klasse 2 støttestrømper har kompresjonsteknologi (mmHg) med et trykk som går fra ankelen, der trykket er fra 23-32 mmHg.

Klasse 2-støttestrømper er tilgjengelig både med og uten tær, i klassisk knelengde og som opphold, avhengig av hva du trenger.

Velg riktig størrelse på støttestrømper klasse 2 

Alle støttestrømper har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene.

Når du velger størrelsen på støttestrømper, i tillegg til skostørrelsen, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest.

Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest