• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Kompresjonsklasse 1

Støttestrømper i kompresjonsklasse 1, som øker trivselen din, lindrer ubehag forbundet med tretthet i ben og føtter, åreknuter og dårlig blodsirkulasjon.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

FORDELER MED Å BRUKE STØTTESTRØMPER 

Du kan bruke støttestrømper av flere forskjellige grunner, støttestrømper har blitt kjent for eksempel som "flight socks" eller "travel socks". Årsaken er at de kalles fordi de er perfekte for lange turer hvor du setter deg mye ned. risikoen for å lide av blodpropp, ettersom støttestrømpene øker blodsirkulasjonen og samtidig motvirker slitne, hovne og tunge ben - som lett oppstår under lange reiser.

Støttestrømper har også blitt et populært plagg å bruke hvis du har problemer med åreknuter, ettersom sokkene hjelper til med å lindre og behandle problemer som oppstår i forbindelse med åreknuter. Støttesokkene gir et jevnt og behagelig trykk som motvirker hevelse i bein og gir støtte slik at åreknuter kan komprimeres.

I vårt sortiment finner du også støttestrømper for gravide. Støttestrømper for gravide er spesielt laget for å forbedre kroppens evne til å koagulere blod under graviditet. Når du er gravid kan bena hovne opp, bli lettere sliten, og du kan også få problemer med åreknuter. Hvis du er gravid og bruker støttestrømper, kan du forhindre slitne og hovne ben og føtter. Samtidig reduserer du risikoen for å lide av åreknuter.

Men støttestrømper brukes også av de som liker den behagelige og lette massasjefølelsen som strømpere gir og vil forhindre problemer med både åreknuter og blodsirkulasjon.

GUIDE FOR Å VELGE RIKTIG STØRRELSE PÅ STØTTESTRØMPER

Når det kommer til å velge riktig størrelse på støttestrømper, er det viktig å ha kunnskap om ulike størrelsesangivelser og størrelsesguider. Generelt sett er det tre viktige mål å ta hensyn til for å finne riktig størrelse for dine støttestrømper.

For å velge riktig størrelse, må du ikke bare kjenne til skostørrelsen din, men også ankel- og leggomfanget. Bruk et målebånd og mål omkretsen direkte om morgenen, før bena har rukket å hovne opp. Mål rundt ankelen der den er smalest, og rundt leggen der den er bredest. Hvis du planlegger å kjøpe støttestrømpebukser eller stay-ups, bør du også måle omkretsen på låret der det er bredest.

130 produkter

130 produkter

Du har sett 36 av 130 produkter