Ensfargede støttestrømper

Ensfargede støttestrømper er støttestrømper i en enkel og ensfarget design. Ensfargede støttestrømper er perfekt for deg som har besvær med ømme, trøtte, hovne ben og føtter men som foretrekker en mer diskre støttestrømpe. Støttestrømpene hjelper deg å gi dine ben mer energi uansett hvordan din hverdag ser ut.

Ensfargede strømper passer både på jobben, hjemme eller til trening. Strømpene forebygger følsen av ømme, trøtte ben og føtter samt åreknuter og besvær som oppstår ved dårlig blodsirkulasjon.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

82 produkter

82 produkter

Du har sett 36 av 82 produkter