En pakke

Her finner du støttesokker, også kjent som kompresjonssokker i enkeltpakninger.

Støttestrømper brukes til å forbedre blodsirkulasjonen i bena og redusere hevelser. Støttesokkene kan også bidra til å motvirke tretthet og smerter i både ben og føtter. Støttestrømper finnes i ulike grader av kompresjon, og de kan brukes til å lindre ubehag forbundet med åreknuter og andre venøse sykdommer. Men også for deg som går og står mye på jobb, eller for deg som er gravid. Men støttesokker har mange fordeler for helsen din:

- Forbedrer blodsirkulasjonen: Kompresjonen i støttesokkene bidrar til å øke blodstrømmen til bena, noe som kan redusere hevelse og tretthet.

- Åreknuter: Støttestrømper kan bidra til å forhindre åreknuter ved å redusere trykket på de forstørrede venene og forbedre blodstrømmen.

- Forebygging av blodpropp: Støttestrømper kan bidra til å forhindre blodpropp. 

- Lindring av tretthet og smerte: Støttesokker kan bidra til å lindre tretthet i bena og smerter som kan oppstå på grunn av å sitte stille eller stå over lengre tid.

Single pack støttesokker selges i par, så du får en for høyre og venstre fot, og våre støttesokker er perfekte for de som aldri har brukt støttesokker og ønsker å prøve dem ut. Eller for de som bruker støttesokker daglig. Hvis du ikke er sikker på hvilke støttesokker du bør velge, kan du kontakte vår kundeservice – vi hjelper deg gjerne med å finne den rette støttesokken ut fra dine behov.

133 produkter

133 produkter

Du har sett 36 av 133 produkter