• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Skohorn

Her finner du skohorn som gjør det lettere å ta på sko.

Ta vare på skoene dine ved å ta dem på riktig. Skohorn er derfor det ultimate hjelpemiddelet for en problemfri hverdag. Med et skohorn unngår du å legge press på foten, i skoene, noe som vanligvis fører til unødvendig slitasje eller deformering av skoene over tid. Hvis små barn er i hjemmet, kan et skohorn også hjelpe de minste barna til å ta på seg skoene på en enkel måte.

I vårt sortiment tilbyr vi skohorn i både metall og tre som passer til både store og små sko. Skohorn finnes i forskjellige lengder, lange og korte. Noen skohorn er korte og kompakte, perfekte for å ha med i vesken eller på ferie. Mens andre har lengre håndtak og er ergonomisk utformet og et perfekt hjelpemiddel for funksjonshemmede eller for de som har problemer med å nå ned til føttene.

Skohorn gjør hverdagen enklere og minimerer belastningen på rygg, hofter og knær. De minimerer også risikoen for å skade skoens hælkapper samtidig som de forlenger levetiden og beskytter skoene mot slitasje.


Hvor kjøper jeg skohorn?
Du finner små og stilige skohorn hos oss og de er laget av tre eller metall. De er praktiske å ha med seg i vesken eller ta med på turen og kan enkelt hjelpe deg å ta på deg skoene raskt og enkelt.

Hvordan bruke skohorn?
Formålet med skohorn er å hjelpe foten til å gli inn i skoen uten å skade hælkappen og samtidig opprettholde formen på skoene.

Plasser skohornet inn i skoen og plasser foten forsiktig inn i skoen også. Hold skohornet rett med den buede delen mot hælen. Press foten ned ved å presse hælen mot skohornet. Når du har fått foten godt på plass, trekker du skohornet forsiktig ut av skoen og justerer skoen etterpå om nødvendig.


Skohorn i tre er ikke så fleksible som metall eller plast. Press derfor ikke for hardt med foten når du bruker et skohorn i tre. Trekk skohornet forsiktig opp etter at foten har sklidd inn i skoene. Dette for å unngå å skade treverket på skohornet.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter