Holdbare produkter hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (91)1 2 3 ... 23 Siste 100 per side

Holdbare produkter

Under vår kategori holdbart finner du holdbare produkter som er designet med tanke på vårt klima. 

Klimaspørsmålet er en av våre viktigste saker, og vi i Minfot.se synes det er viktig å ta opp klimaspørsmålet og produktene som begge er produsert og designet med tanke på vårt klima.

Derfor har vi valgt å samle inn produkter i denne kategorien der selskapets totale klimagassutslipp, inkludert produksjon, drift og transport måles og hvor selskapene jobber aktivt for å redusere utslippene. Samtidig kompenserer selskaper årlig for utslippene som dessverre ikke kan unngås.Som for eksempel innebærer å investere i prosjekter som reduserer klimagasser og er sertifisert av FN.

Men vi i Minfot.se gjør også det vi kan for miljøet, og har derfor RESALE-segmentet. Der selger vi produkter der produktets utseende og kvalitet er den samme som et nytt, ubrukt produkt. Men varen kan mangle emballasje, eske eller prislapp.

Det kan også være produkter hvis emballasje har forsvunnet et sted i prosessen eller produktene har blitt brukt i for eksempel modell- og produktfotografering. Fordi vi ikke tror på å kaste varer som andre kan bruke, eller glede seg over. Vi har også valgt å ta dette med i tankene når vi sender ord.

Derfor er alle posene vi sender forsendelsene merket med "Refund", noe som betyr at posene er 100% klimanøytrale. Re-carry ™ er et produktmerke for 100% klimanøytral emballasje og poser, utviklet av Avisera. Det at en pose er klimanøytral, for eksempel, betyr at vi beregner hvor mye karbondioksidutslipp som blir opprettet helt fra råvarer til det ferdige produktet når deg. Avisera kompenserer deretter for alle utslipp gjennom sertifisert treplanting i Colombia. Dette betyr at du får en emballasje som er 100% klimanøytral, og som vi tross alt betaler for utslippene som produktet har.

-->