Vortefjerner hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Vortefjerner

Vortefjerner er en enkel, praktisk og effektiv måte å behandle vorter på. Fotvorter forekommer oftest på fotsålen og forårsakes av HPV virus som overføres gjennom hudkontakt (både direkte og indirekte). Fotvorter er ufarlig, men kan være ubehagelig fordi de ofte sitter på steder som belastes mye. Huden rundt vorten hardnes, som kan forårsake smerte når du går. Fotvorter forsvinne vanligvis av seg selv ved hjelp av kroppens immunforsvar, men dette er noe som kan ta lang tid og noen vorter er vanskelig å behandle.

Husk at de fleste vorter er smittsomme og lett spres til andre deler av kroppen din, så vel som til andre i ditt miljø som du kommer i kontakt med. Derfor er det viktig å komme i kontakt med behandlingen på et tidlig tidspunkt. Det er også lettere å kvitte seg med nye vorter enn de som har hatt tid til å vokse. For å fjerne vorter, er det noen forskjellige alternativer, avhengig av hva du foretrekker for behandling.

Fotvorter forsvinner generelt av seg selv ved hjelp av kroppens immunsystem, men dette er noe som kan ta lang tid, og noen vorter er vanskelige å behandle. Du kan effektivt behandle de fleste vorter selv i hjemmet ditt, og ved å bruke forskjellige former for fjerning av vorter kan du øke prosessen. Vorter kan også fjernes på helsesenteret, men dette er ikke vanlig og handler vanligvis om vanskelige kompliserte tilfeller.

-->