Negletenger hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Negletenger

Negletang og neglebånd tang hjelper deg med å holde dine negler og neglebånd naturlig freshe, fine og sterke. Med negletang fra vårt sortiment kan du klippe og beskytte dine negler eller neglebånd. Med tang minsker du risikoen for utilsiktede kutt på huden, tangen har en tendens til å kutte jevnere enn en vanlig neglesaks og fås i flere ulike størrelser for å kunne passe til alle.

Med negleklippere og neglebåndsklips fra vårt sortiment kan du klippe og ta vare på neglene eller neglebåndene dine. Med tang reduserer du risikoen for utilsiktede kutt på huden, har en tendens til å kutte jevnere enn en vanlig negleklipper og er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser for å passe alle.

Neglepleie er viktig for neglens tilstand, men også for utseendet. Ved å bruke for eksempel neglebånd og andre neglepleieprodukter utvider du neglens holdbarhet og holder dem sunne og sterke. Hos oss finner du negleklippere og neglebåndsklips fra Niegeloh Solingen som tilbyr tang i flere forskjellige modeller.

Niegeloh Solingen tilbyr klassiske negleklippere og neglebåndsklips i høykvalitets og ergonomisk design.

Niegeloh Solingen er verdensledende innen høykvalitets neglepleieprodukter og neglepleieprodukter. Niegeloh Solingen-serien består av neglesaks, negltang, neglefiler og annet tilbehør som du kan bruke for å gi neglene dine enkle og enkle vedlikehold. Niegeloh Solingens forskjellige produkter brukes av profesjonelle eksperter innen manikyr og pedikyr over hele verden.

-->