Gnagsårplaster hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (8)1 2 Siste 100 per side

Gnagsårplaster

Gnagsårplaster kan brukes til å beskytte og avlaste belastede områder på foten. Gnagsårplaster kan også brukes til å fremskynde helbredelse av sår og blemmer. Gnagsårplaster legger seg som en beskyttet film over huden, puster og beskytter samtidig mot skitt og fukt.

Gnagsårplaster gjelder som en beskyttet film over huden, slik at den puster og samtidig beskytter mot smuss og fuktighet. Slitasje mot skrubbsår kan også fungere som en rask smertelindring og er en effektiv behandling for forskjellige skrubbsår som foten kan utsettes for.

Vi har flere forskjellige snagsårplasterfra forskjellige kjente merker. Gnagsårplaster fra Salvequick er tilgjengelig for både hæl og tå. Plaster er enkle å påføre, gir øyeblikkelig smertelindring og beskytter mot trykk og friksjon. Alle får skrubbsår på et eller annet tidspunkt i livet og kan gjøre det i hverdagen.

Slitasje på føttene er forårsaket av slitasje eller trykk. Derfor er slitestoppene som vårt utvalg tilbyr perfekte for behandling av skrubbsår. Ettersom slitasje er forårsaket av for eksempel slitasje, kan du ta på deg en "ekstra hud" i form av spesielle sliteplaster. Plasterne reduserer smertene og forbedrer helbredelsen, slik at du raskere kan unngå unødvendige smerter og problemer i hverdagen.

-->