• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Minfot

Her finner du Minfot støttestrømper, sokker, sandaler og saueskinnsstoffer.

- Støttestrømper Klasse 1
- Høykvalitets sokker for turgåing, arbeid og hverdagskomfort
- Fotrette sandaler med anatomisk fotseng
- Komfortable saueskinnsstoffer som gir komfort og varme til kalde føtter

Alle produktene fra Minfot er nøye utvalgt og testet av vår fysioterapeut, alt for å gi føttene dine optimal komfort i hvert steg du tar. Minfot startet som en svensk e-handel av fysioterapeut Cajsa Krikström i den skånske byen Båstad – med ambisjon om å gjøre det enkelt å kjøpe kvalitetsprodukter for glade føtter og økt livskvalitet. Som skapte et utvalg av fot-rette sko, fot-høyre sandaler, problemløsende produkter for fotproblemer, komfortable tøfler, støttesokker, sokker, skopleie, pigger, fotpleie, støtte og beskyttelse og tilbehør til gåturen. Rett og slett alt slik at du kan gå rett – og gå komfortabelt i hvert steg du tar.

"Visjonen var å gjøre det enkelt å, uansett hvor du bor, være nær rett kunnskap og riktige produkter for gladere føtter og sterkere kropper. Med en genuin interesse for helse, kropp og sjel er Cajsas visjon å tilby Sveriges mest velassorterte nettbutikk med produkter som øker livskvaliteten for mennesker i alle aldre."

Minfot startet som – og er fortsatt i dag en familiebedrift med ansatte som drives av å finne og tilby kvalitetsprodukter som hjelper alle til å gå mer komfortabelt og få bedre fothelse.

Til tross for et stort utvalg så Minfots team et hull i markedet for ulike produkter og valgte derfor selv å utvikle produkter som ikke bare gir føttene komfort – men gir hele kroppen bedre velvære.

Minfots samling startet med støttesokker, hvor det ble et hull i markedet med støttesokker som alle ønsker å bruke. Som skapte en samling støttesokker som er både stilige og stilige – uten at det går på bekostning av kvalitet og kompresjon. Støttesokkene har blant annet blitt populære innen skole, helse og omsorg – men har også nådd en større målgruppe som tidligere ikke ønsket å bruke støttesokker. Minfots støttesokker har blitt kjent som «støttesokkene du ikke trenger å skamme deg over» og finnes i dag i flere ulike materialer, mønstre og farger. Du kan se alle Minfot sine støttesokker her.

I kolleksjonen er det også sokker som er utviklet og designet for å gi føttene dine uslåelig komfort men også løse problemer som kalde føtter eller svette føtter. Sokkene finnes i forskjellige materialer, avhengig av hva føttene dine trenger. Sokkene finnes for eksempel som gåsokker – med unike teknologier som polstret hæl og tå som er søvnløse som bidrar til å gi føttene myk komfort og samtidig minimere risikoen for at du blir truffet av skoskader eller blemmer. Sokkene finnes også for de som har problemer med sensitive føtter eller diabetes, hvor vi har valgt å lage ekstra myke sokker med løs strikk og med ekstra flate sømmer. Men uansett hvilken Minfot-sokk du kjøper, vil vi at den skal gi føttene den komforten du trenger og dekke dine behov.

En del av sokkekolleksjonen er "Made in Sweden" hvor sokkene produseres i Sverige og fyller krittet til OEKO-TEX® 100, et verdensomspennende helsemerke for tekstilråvarer og sluttprodukter. Med OEKO-TEX® er sokkene trygge å bruke samtidig som sokkenes produksjon oppfyller høye menneskelige økologiske krav. Der sokkene ikke inneholder skadelige kjemikalier. Du kan se alle Minfots sokker her.

Komfort og stil er noe som driver hele kolleksjonen – og Minfots team har derfor også valgt å designe fotrette sandaler med en anatomisk fotseng som gir føttene dine komfort, avlastning og et mer behagelig steg. Hver sandal er designet for å gi føttene dine en ideell base å gå og stå på, noe som avlaster føttene, skaper en jevnere vektfordeling over hele fotens overflate og gir dermed komfort til hele kroppen. Sandalene er tilgjengelige for både menn og kvinner og du kan se alle sandalene her.

For å gi kalde, frosne føtter komfort, ble saueskinnsstoffer lagt til kolleksjonen i 2021. Saueskinnsstoffene er inspirert av vårt skandinaviske klima og designet med materialer av høy kvalitet – alt for å gi føttene dine optimal komfort. Saueskinnsstoffene er perfekte å bruke hjemme, og holder føttene varme hele dagen. Saueskinn er et naturmateriale som har naturlige temperaturregulerende egenskaper. Noe som gjør at tøflene gir føttene varme når det er kaldt, men holder dem kjølige når det er varmt. Dette gjør at du kan bruke tøflene hele året, uavhengig av temperatur. Du kan se alle saueskinnsstoffene her.

Men uansett hvilket Minfot-produkt du velger, vil vi at det skal gi deg komfort i hvert steg du tar og slik at du kan bli med oss ​​– uansett hvor du går. 

Minfot - walk with us