Footmender hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Footmender

Her finner du Footmenders produkter som gjør føttene dine myke igjen og som motvirker fotproblemer som tørr og sprukken hud, hard hud, liktorner og hælsprekker/selvsprekker.

Fordeler med Footmender:
- Gir myke føtter
- Motvirker og helbreder helsesprekker og selvsprekker
- Motvirker liktorner
- Bra for sensitive føtter
– Du trenger ikke file føttene

Footmender finnes både som All in One og som All In One Diabetic, hvor Diabetic er spesielt utviklet for deg som har diabetes eller mer sensitive føtter.

Footmenders ambisjon er å gjøre fotpleie enkel og fleksibel. Du skal ikke trenge fotbad eller bruke fotfil for å bli kvitt ulike typer fotfjærproblemer, du bare smører med denne kremen. Footmender fotkrem behandler, helbreder og gjenoppretter tørr hud. Herding er myknet som liktorn. De aktive ingrediensene i kremen har en mykgjørende effekt og inkluderer hudpleie panthenol og forfriskende mentol.

Derfor er Footmender utviklet for å gi best mulig effekt for huden på føttene. Footmender består av en unik sammensetning med seks aktive stoffer som gjør at den både lindrer og effektivt behandler ulike fotproblemer, som for eksempel hælsprekker.

Footmender Foot Cream er parfymefri og alkoholfri, den er ikke testet på dyr og inneholder ingen animalske produkter. Fotkremen er fri for konserveringsmidler.

-->