Caprice hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Caprice

Myke sko fra Caprice

Myke sko og sandaler fra Caprice, designet for å gi deg en følelse av å gå på skyer. Skoene er innovativt designet og kombinerer høy komfort med en moderne stil, slik at du ikke trenger å gå på akkord. Sjenerøse og romslige lester gjør at Caprice passer til mange typer føtter.

- Designet med en myk base for å gi deg følelsen av å gå på skyer
- Innovativt utformede innleggssåler med luftbobler
- Unik design i en kombinasjon av materialer av høy kvalitet og uttrykksfulle detaljer
– Bærekraftig design i LWG-sertifisert skinn og en produksjon som er snill mot miljøet vårt

Caprice sine innovative innleggssåler er designet med opptil 300 luftbobler, både for å gi deg optimal støtdemping i hvert steg og for å motvirke tretthet og for å sikre et optimalt ventilert klima inne i skoene, slik at føttene dine kan puste.

Skoene og sandalene fra Caprice har en fokusert bærekraftstankegang hvor produksjonen deres bruker miljøvennlig skinn i overdelen og kromfritt skinn innvendig, sertifisert av Leather Working Group. Yttersålene i enkelte modeller er laget av resirkulerte materialer og Caprice bruker også vannbaserte fester i stedet for unødvendige kjemikalier som kan være skadelige for miljøet vårt.

Caprice har lang erfaring med skoproduksjon og bruker alltid de nyeste teknologiene for å gi deg moderne og optimal komfort, for å avlaste slitne føtter i hverdagen.

 

-->