Butterfly Twists - Sammenleggbare ballerinasko hos Myfeet

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Butterfly Twists

Butterfly Twists er praktiske sammenleggbare ballerinasko med tanke på komforten på føttene.

Ballerina skoene er perfekte når du har tilbrakt en hel dag i høye hæler og trenger å hvile dine slitne føtter, og den sammenleggbare designen gjør at du kan ha dem i vesken din, slik at du raskt kan bytte når du trenger det mest. Med et par Butterfly Twists er du klar for hva som helst - de glamorøse skoene er perfekte for alle anledninger når du vil være påkledd, men likevel komfortabel.

Det myke og fleksible designet med pustende materiale gir føttene komfortabel komfort og lettelse. Innersålen er laget av minneskum og gjør midtgangen behagelig polstret. Å gå i et par Butterfly Twists er noe veldig spesielt.

Butterfly Twists ble skapt i solidaritet med kvinner. To brødre og vennene deres deltok i et spill, og taperen ble tvunget til å gå på fest i et par uttalelseshæl, i dette tilfellet et par 15 centimeter stilethæler ... Etter en kveld i andres sko ble det født en idé - glamorøse sko som ikke ødelegge en fantastisk kveld. Med Butterfly Twists møter mote funksjonalitet og komfort, med tanke på frihet.

Ingen produkter stemmer overens med den valgte filtreringen