• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Ullstrømper

Her finner du behagelige ullstrømper som gir komfort og nøytraliserer samtidig duft og transporterer effektivt bort fuktighet fra føttene. Dette gir føttene et friskere og behagelig klima å være i. Ullstrømpene hjelper også kroppen å beholde dine føtter i en jevn og behagelig temperatur.

Ullsokker gir komfort og nøytraliserer samtidig lukt og transporterer effektivt fuktighet bort fra føttene.

Noe som gir føttene et friskere, sunnere og mer behagelig klima å være i. Ullsokkene hjelper også kroppen til å holde føttene i en jevn og behagelig temperatur, noe som betyr at føttene har et behagelig klima å være i, uavhengig av temperatur.

Dette betyr at sokkene holder bena og føttene komfortabelt varme når det er kaldt, men hold dem kjølig når det er varmt.

Derfor er ullsokker perfekte for alle sportsaktiviteter, spesielt om vinteren. Men ullsokkene passer også for de som har dårlig blodsirkulasjon, kalde føtter eller som har problemer med fotsvette.

Sokkens materiale er også smussavvisende, da materialet ikke tillater skitt å trenge inn i materialets fibre, men holder skitten på uten. Oksygenet i luften gjør også at ullen nesten renser seg selv, slik at den effektivt løsner smusspartikler som faller vekk fra sokkene, noe som betyr at sokkene er selvrensende.