Löparstrumpor - strumpor till löpning hos Minfot.se

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (54)1 2 3 ... 14 Siste 100 per side

Löparstrumpor

Her finner du løpesokker som gir føttene komfort gjennom hele treningen.

Våre løpesokker er spesielt designet for å gi føttene dine komfort under hele løpeturen. Samtidig er sokkene designet med en anatomisk passform, som gjør at sokkene gir føttene dine optimal komfort samtidig som du minimerer risikoen for at du blir truffet av skoskader, blemmer eller annet ubehag. Løpesokkene er også designet i nøye utvalgte materialer som gir en myk følelse til føttene, samtidig som materialet bidrar til å transportere fukt og svette bort fra føttene.

Å løpe med de riktige sokkene kan utgjøre en stor forskjell.

Du bør aldri løpe, eller løpe med vanlige sokker. Når vi beveger oss og trener, svetter vi på føttene og de blir fuktige. Hvis du da bruker vanlige sokker, "suger" sokkene deg fotsvette. Dette bidrar til at føttene dine ikke avgir varme og blir våte. Noe som igjen skaper friksjon som ofte fører til skrubbsår og blemmer.

Løpesokkene finnes i ulike kategorier, avhengig av hvordan du løper og i hvilket klima eller på hvilket underlag. Løpesokkene er tilgjengelige avhengig av klima og årstid. Men sokkene er også tilgjengelige med kompresjon for å gi bena og føttene en mer livlig følelse under hele treningen.

Om sommeren, eller under alle årets varme dager, finnes det løpesokker som er tynnere. Noe som gir ekstra komfort til føttene og et luftigere klima å være i. Men mange løpere foretrekker også tynnere sokker fordi føttene våre har en tendens til å hovne opp når det er varmt.

Sokkene er også tilgjengelige i lavere skaft, som i ankelen og i no show for bedre å passe lavere løpesko.

Ikke la kaldt eller kaldt klima hindre deg. Løpesokkene er også tilgjengelige i materialer som er designet for å gi føttene dine komfort og varme under kalde forhold. Eller du kan bruke dem hvis du for eksempel har problemer med kalde føtter, eller lett fryser tærne.

Sokkene finnes i en unik kombinasjon av ull og andre fleksible materialer som elastan som gjør dem perfekte for fysiske aktiviteter. Ullen har naturlige egenskaper som nøytraliserer lukt og samtidig transporterer fuktighet bort fra føttene. Noe som gir føttene et friskere, sunnere og mer behagelig klima å være i. Ullen gir også føttene varme når det er kaldt, men holder dem behagelig kjølige når det er varmt. Derfor er det også løperne som løper i ullsokker hele året.

-->