• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
gelactiv-open-shoes-scholl.jpg
gelactiv-open-shoes-scholl.jpg

Scholl GelActiv Såler Open Shoes

kr 229

På lager

  • truckTollfri levering - 3-5 dager
  • truckFri frakt fra 599 kr
  • truckÅpent kjøp i 14 dager

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Scholl GelActiv-såler - Open Shoes; er gelesåler som har en myk gel som har innebygd støtte for fotbuen, som holder føttene våkne hele dagen. Sålene er spesielt laget for å gi komfort i åpne sko. Gelsålene har en gjennomsiktig gel med et ekstra pent design som avlaster fotputen uten å ta plass til tærne. 

Sålene er utviklet sammen med spesialister på fotpleie for å gi optimal komfort og samtidig dempe støt som føttene utsettes for. 

Innlegget passer til skostørrelser fra 35-40,5  og er egnet for åpne sko, som sandaler og hæler. 

Den doble gelen på gelsålene absorberer effektivt støt og demper overdreven belastning under gange og andre daglige aktiviteter. Den fastere gelen støtter buen og hælen, men den mykere absorberer støt og gir demping.

Gelsålene gir deg dobbel demping, sammenlignet med hvis du ikke bruker innersålene på skoene dine. Innsatsen har en sklisikker design, noe som betyr at sålene sitter godt på plass i skoen. &

Sålene er lette og enkle å plassere i skoen. Fjern plastunderlaget og kontroller merkingen som viser hvilken såle som er til venstre sko (merket med L) og høyre sko (merket med R). Plasser innersålen med den klebende siden ned i skoen, men den fremre kanten av sålen under puten. 

Scholl anbefaler at sålen byttes ut etter 6 måneder, eller når sålen viser tegn på slitasje. Scholl anbefaler også at du slutter å bruke sålen hvis du opplever fromhet på grunn av en negativ bivirkning.