• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Smal lest

Her finner du sandaler med smale lest , perfekt for med smale føtter.

Sandaler med smale såler er perfekte for sommeren, men også som tøfler og arbeidssko.

Sandaler med smale såler skal være behagelige og gi føttene et godt grunnlag å stå på. Komfortable sandaler med en smalere sist for deg som har en smal fot og trenger smalere passform. Hos oss på Minfot.se finner du sandaler med en ergonomisk fotseng som gir føttene komfort, støtte og støtdemping. Vårt utvalg av sandaler er ideelt for deg som bruker sandaler på jobben og vil gå rett og gå komfortabelt hele dagen. Hos oss finner du sandaler i flere forskjellige modeller og fantastiske farger fra merker som Birkenstock, Embla, Earth Spirit og mange flere. Uansett hvilket behov du har eller hvilken smak, har vi noe som passer deg.

Mange forbinder sandaler med sommer og sol. Varmt vær krever åpenbart sko som lar føttene puste. Det er ikke så rart at sandaler har blitt så populære da de gir en enorm følelse av frihet, er komfortable og har også blitt en het trend i moteverdenen gjennom årene. Sandalene du bare kan bruke en gang i blant, er nå tilgjengelig for alle anledninger. Enten du skal tilbringe en dag på stranden, spise ute på en varm sommerkveld eller gå på en fin sommerfest, er det en sandal for alle anledninger. Men sandalen passer også perfekt som en behagelig innendørs- og arbeidssko hele året. Sandaler er en perfekt arbeidssko for deg som jobber i for eksempel skole, omsorg og pleie. Men mange har også sett fordelene med å ha en sandal å bruke hjemme, for eksempel en behagelig innersko.

Sandaler kommer i tusen forskjellige varianter, men sandalene vi tilbyr har alle en ting til felles: de er rettbeinte. Slik at du kan gå riktig og gå komfortabelt hele året. De siste årene har trendene for sandaler kommet og gått, den ene sesongen skal det være klare pastellfarger og den andre skal det være diskrete mønstre. Uansett hvilke trender som gjelder, vil du finne de siste nyhetene i fotrakte sandaler hos oss. Vårt sortiment er tilgjengelig for hele familien, vi har damesandaler, herresandaler og barnesandaler i et komfortabelt design fra flere forskjellige merker.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter