Betennelse i hælen

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (14)1 2 3 4 Siste 100 per side

Betennelse i hælen

Betennelse i senen eller seneproblemet er en vanlig sykdom som skaper ubehag og smerter i senen. Betennelse i helsen kan også forårsake hevelse og stivhet. Betennelse i huden rammer vanligvis de som er fysisk aktive som hovedsakelig driver med løping eller andre idretter som innebærer mye rotasjon. Men det er noe som også kan påvirke alle, selv om du ikke er fysisk aktiv.

De fleste opplever også smerter og stivhet under eller etter trening. Det er ikke uvanlig å også føle stivhet i ankelen og leggen. Noen får til og med en hovent klump på hælen, noen centimeter over hælen.

Vanligvis forsvinner senebetennelsen vanligvis om en uke, men problemene kan også vedvare i lengre tid. Betennelse i senen skyldes vanligvis overbelastning, og det er mer vanlig at eldre lider av senebetennelse. Hvis du har senebetennelse, er det viktig at du behandler plagene dine. Som om du har problemer med senebetennelsen over lang tid, kan det føre til degenerasjon av senen, noe som betyr at senen blir verre og også vanskeligere å helbrede.

Betennelse i helsen kan ramme både barn og voksne. Smertene kan skyldes at du har trent på en annen måte enn du har gjort før. Men også når du har trent litt hardere enn før.

For å unngå langsiktige problemer er det viktig å behandle betennelsen i helsen så snart som mulig. Som du kan gjøre ved å bruke fotrettede sko, som gir deg den støtten og stabiliteten du trenger. Du kan også bruke spesifikke innlegg for hælen, som også kalles hælinnlegg for å avlaste senen.

Ved å bruke innleggssåler, såler eller for eksempel hælkopper, kan du få den støtten og avlastningen du trenger. Innlegg, såler og hælkopper kan også fungere som smertelindring. Ved å bruke gode sko og fotsåler, skaper du bedre betingelser for helbredelse og raskere retur til fysisk aktivitet.

-->